2011. július 26., kedd

Kellan & Ashley Green interjú az MTV-vel a Comic Con-on

Noha az Alkonyat stábja már leforgatta a sorozat két záróepizódját, a Hajnalhasadást, közös munkájuk mégsem ért véget, hiszen a 2. rész bemutatója csak 2012. novemberében látható a mozikban, addig pedig rengeteg promóciós kötelezettség vár még rájuk.

Mivel azonban olyan sok időt töltöttek együtt, kíváncsiak lettünk, hogy a színésztársaknak nincs-e még egymásból elegük. Amikor az MTV stábja a San Diego-i Comic Con-on a hétvégén felkereste Kellan Lutzot és Ashley Greene-t, feltettük nekik a kérdést. Azt is megkérdeztük a két színésztől, gondolkodtak-e már azon, milyen lesz, amikor végleg el kell majd köszönniük a sorozattól.

- Soha nem volt elegünk egymásból - mondja Lutz. - Ha az ember hét hónapon át egyetlen filmen dolgozik, akkor már alig várja, hogy hazamehessen. Én már nagyon izgatottan vártam, hogy újra láthassam a kutyáimat, és hogy a saját ágyamban alhassak. Aztán pedig... most itt vagyunk a Comic Con-on, és jövőre is itt leszünk. Rengeteg sajtótájékoztató vár még ránk, sok lehetőségünk lesz találkozni a rajongókkal, és ezt még nagyon várom. - vallotta be.

- Eljátszani Emmett szerepét - imádok ezeken a filmeken dolgozni - de még szó nem volt búcsúról. Még jó néhány [együtt töltött] év áll előttünk, és tudod, nagyon klassz dolog az embernek a legjobb barátaival együtt részt venni ilyen sok filmben. - folytatja Lutz. - Nagyon sokszor találkozunk, és bár mind hálásak vagyunk, hogy van munkánk az Alkonyaton kívül is, de nagyon jó mindannyiunknak újra együtt lenni.

Amikor az kerül szóba, hogy hogyan is töltötték szabadidejüket legjobb barátaikkal, Lutz és Greene elárulják, hogy rajonganak a társasjátékokért és a közös bevásárlásokért.
- Tánc, táncforradalom - lelkesedik Lutz - a Hasbro küldött nekünk egy halom társasjátékot, és Ashley-vel rengeteg játékos estét tartottunk, ami nagyon jó volt, máskor főztünk, vagy filmet néztünk.

- Nagybevásárlás a Whole Foods-ban - egészíti ki a listát Greene egy újabb közös tevékenységgel.
- Ami borzasztó volt, mert több száz dollárt elköltöttem, mire leforgattuk a filmet - teszi hozzá Lutz.
- Te ezt nem értheted! - nevet Greene - A végére már név szerint ismertek ott minket, és olyan jó volt, amikor jött a kérdés, hogy "Elmegyünk bevásárolni?", mert aztán főzhettünk. - magyarázza. - Nagyon, nagyon klassz volt!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése