2011. július 22., péntek

Robert a Comic Con-on

Mivel a Comic Conról minden érdemi infót megtalálunk a Twinformon, és nekem továbbra sem célom az információk duplikálása, ezért én eltekintek attól, hogy mindent megpróbáljak összegyűjteni. 

Viszont, hogy teljesen ki se maradjon az élmény, ezért néhány képet teszek fel a tegnapi napról.
A nap egyik "szenzációja" Robert új frizurája, amelyet még a Cosmopolis forgatásán kreáltak neki. Erről amúgy ír egy cikk is a Storyonline-on, de annak hangnemével nem azonosulnék, kizárólag Rob hajára vonatkozó infótartalmak miatt említem. A lényeg amúgy ennyi:
Legújabb filmjének kedvéért R-Pattz egy igazán előnytelen frizurát vállalt be: a szexi sztár ugyanis szerepe szerint egy borbélyhoz megy hajat vágatni, ám mielőtt konkrét fazonra igazítanák hajkoronáját, valamilyen katasztrofális esemény miatt félbe kell hagyni a procedúrát. Pattinsonnak ezért úgy kell a továbbiakban játszania, hogy oldalt fel van már nyírva a haja, felül viszont megmaradtak hosszúkás tincsei...

Robert aztán megőrizte ezt a hajkoronát, amin azért én annyira nem lepődök meg, Rob szeret lázadni, ahogy ősszel is tette egyre durvább szakállával. :)
Na, de álljon itt pár Robert kép tegnapról:









A képek a robertpattinson.org galériájából származnak, és akinek ez még kevés, jó sok hasonlót találhat ott. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése