2011. november 4., péntek

Új jelenetek a Bel Amiból

Már a Twinform-on is láthattátok a videót, amely egy orosz TV-csatornáról származik, és amelyben új jeleneteket is láthatunk a tavaly részben Budapesten forgatott filmből:



A Robpattinson oldala lefordította angolra az orosz háttérszöveget, amit most magyarra fordítok tovább. Ott azt írják, a szóban forgó TV-csatorna arról híres, hogy maguk adják a színészek szájába a mondatokat, úgyhogy a lentieket ennek tudatában olvassátok:

Rob Pattinson egy időre elhagyta az Alkonyzónát, hogy a Szépfiú című film főszerepét eljátszhassa. A filmben olyan partnerekkel dolgozhatott együtt, mint Uma Thurman és Christina Ricci. Micsoda társaság! - vámpír, sorozat gyilkos, és a lány az Adams family-ből. Nagyon-nagyon ijesztő melodráma várható.

Az igazi szoknyabolond Pattinson 19. századi öltönyt és kalapot visel, és átkozottul jóképű. Ezúttal Georges Duroy, a nőcsábász szerepét alakítja, aki egy kicsit beteges, édes kalandor, aki minden tőle telhetőt megtesz, hogy bekerüljön Párizs társadalmilag legelismertebb emberei közé. 

Rob: George ugyanolyan, mint mindenki más, nem tehetséges, nem figyelemreméltó, viszont nagyon pontosan tudja, mit is akar. 

Talán ezzel a szereppel Rob végre képes lesz megszabadulni az Alkonyat vérszívóinak, a Culleneknek a szövetségétől. 
A Szépfiú forgatókönyvét Maupassant azonos című regénye alapján írták. Ez pedig nagyon komoly odafigyelést igényel.

Rob: Amikor elolvastam a forgatókönyvet, tudtam, hogy ez a szerep teljesen más, mint amiket eddig csináltam. Ez a történet alapvetően egy rosszfiúról szól, aki kész arra, hogy rossz dolgokat is megtegyen azért, hogy elérje a célját. 

Rob kétségtelenül nagyon szerencsés - hiszen olyan igazi szépségek kíséretében jelenthet meg, mint Uma Thurman, Christina Ricci és Kristen Scott Thomas. És mindannyiukkal szexjelenete is van. Sajnos, külön-külön, nem pedig egyszerre. 

Christina: Van egy kis cselszövés és egy kis játékosság ebben a történetben, akárcsak a való életben. Szerintem mindenki megtalálja magát valamelyik szereplőben.

Kristin: Nekem tetszik a történet a fickóról, aki képes irányítani a nőket, úgy szervezi őket maga körül, ahogyan az neki jó. Szerintem ez elég érdekes.

Mindig hallani arról pletykákat, hogy Rob közel kerül színésznő társaihoz, minden egyes filmje megjelenése után. Ez így volt már Kristen Stewarttal az Alkonyat és Reese Witherspoonnal is a Vizet az elefántnak! után. De most, hogy három színésznő társról van szó, vajon melyikükkel fogják összeboronálni őt az újságírók?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése