2011. szeptember 1., csütörtök

Kellan a GQ Style Australia-ban

Kellanről a fent nevezett ausztrál lapban kerül napvilágra néhány fotó és egy interjú is, amelynek egy rövidebb részlete a lap internetes oldalán is elérhető. Íme magyarul a cikkrészlet: 

A Twilight-jelenség talán már elérte a csúcspontját, ám a több milliárd dollár bevételt hozó sorozat szexi vámpírja, Kellan Lutz nem lassít. És Hollywood meghódítása még csak a kezdet a csupaizom reneszánsz-ember számára.

Valaki nyilvánvalóan hiányzott pár óráról a hírességképzőben. A híresebb emberek általában 10-15, de olykor akár 45 percet is késnek a megbeszélt találkozóról, Kellan azonban már kinn várakozik, amikor 10 perccel korábban megérkezek. Két szerencsétlennek tűnő kutyája Kola és Kevin ("Kolát akkor hoztam el a menhelyről, amikor első barátnőmmel szakítottam, Kevint pedig az utcán találtuk") gazdijuk bokája körül szaglásznak. Ja, és mi mentünk hozzá [Kellanhez]. A hírességek soha sem engednek be a házukba.

A 26 éves Lutz első blikkre nem tűnik filmsztárnak vagy A-kategóriás modellnek, noha Poszeidón istenként tűnik fel a kardcsörgéstől hangos hamarosan bemutatásra kerülő 3D-s filmben, a Halhatatlanokban, vagy házméretű Calvin-Klein posztereken tűnik fel (és vámpírt is alakít a meglehetősen sikeres Alkonyat-sorozatban, amelynek utolsó[előtti] részét novembertől láthatjuk a mozikban).

A közel 2 méter magas, fantasztikusan izmos Lutz sokkal inkább egy olyan fickónak tűnik, akit egy magasabb rendű emberfaj küldött, hogy rúgjon minket seggbe. Nos, engem legalábbis biztosan. Kellan nagyon udvarias, fekete ujjatlan felsője azonban olyan szorosan tapad kidolgozott testéhez, hogy csoda, hogy bírja az anyag. Kezén fekete súlyemelő kesztyűt visel. Fekete rövidnadrágja megfeszül a combján, lábán fekete térdig érő zokni, szöges NIKE-cipő.

A hírességek általában nem írogatnak e-maileket az interjú előtt, ám Lutz írt nekem, hogy megkérjen, hozzak edzőcuccot. Ez azért vicces volt, mivel a) egyrészről az újságírók nem sportos alkatukról ismertek, hanem arról, hogy inkább könyvmolyok, b) másrészt pedig úgy hangzott, mintha meg lennék hívva, hogy vele eddzek. 

- Talán le kéne néznünk a partra - mondja, miközben csinál pár térdemelést helyben futásban, olyasmit, amit mondjuk futás előtti bemelegítésként szokás. A kutyák egymást kezdik szagolgatni, Kellan pedig úgy néz, mint aki be van sózva. 
- Kicsit meguntam már, hogy állandóan itthon edzek, úgyhogy a partra járok le mostanában - mondja. - Úszok, futok, lábteniszezek, kosarazok, és csinálok pár harcművészeti mozgásformát. Szeretem keverni a dolgokat. - És ez tényleg bejön neki. Lenéz rám. - Te is szoktál mozogni?

Nem arról van szó, hogy nem. Csupán arról, hogy egy egyszerű halandó nem tehet róla, de úgy érzi magát ezzel a hatalmas izomkolosszussal szemben, mint Kellan, mint egy sárgatollú kisrigó egy hatalmas viziló hátán. Ezért aztán megkönnyebbülök, amikor Kevin hirtelen nekiiramodik és elkezd befelé ugatni valamire. 
- Ez biztos Dick lesz - mondja Lutz, és követi Kevint a házba. - Dick az egyik szobatársam - mondja. Lutz jelen pillanatban nem jár senkivel, de azért mégis. Mi az, hogy szobatársak?? 
- Szeretem, ha vannak körülöttem emberek - magyarázza. - Úgyhogy feladtam egy hirdetést a Craigslist-en mondván, hogy valami új ismeretségre vágyok. - Rámnéz, hogy értem-e a viccet. - Dick idejött, megkedveltük egymást, úgyhogy igen, most ő az egyik fiúm.

Van amúgy még egy rövidke bekezdés a lakótársakkal kapcsolatban, de azt már nem éreztem annyira izginek. Viszont a teljes interjú a GQ Style Australia szeptemberben megjelenő 2011/12 tavasz/nyári [!! dejó már nekik, hogy ott tavasz jön, meg nyár!!] kiadásában olvasható. Ha kijön még több az interjúból, szívesen fordítok belőle. Tetszik a hangulata :)
A képeket meg nem kell kommentálni :)






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése