2011. szeptember 3., szombat

Peter a Wonder Twinsben

A CollegeHumor új videójában Peter Facinelli és [az Alkonyatból már szintén jól ismert kolléganője] Nikki Reed   - szűk lila kezes-lábas egyenszerelést öltve - a Wonder Twins ikreit, Jayna-t és Zan-t alakítják, akik egyébként valóban létező képregény hősök. Egy olyan világban, amikor Hollywoodban már nincsenek igazi A-kategóriás szuperhősök, a duó egy meghallgatáson vesz részt, hogy a már széjjelhordott feszülős cuccba bújhassanak.
Aprócska gond csak persze, hogy a különleges képességük nem túl izgalmas: Zan vízzé tud alakulni, Jayna pedig bármilyen állat alakját képes felvenni, így mutatványuk - vízként és teknősként jelennek meg egy befőttes üvegben - finoman szóva is elég halovány produkció. 

A dolgokat még bizarrabbá teszi, hogy Jayna és Zan között szinte tapintható a szexuális vonzódás: egymás kezét fogdossák, egymásra kacsintgatnak, szerenádoznak, meg minden. Gáz. Aztán pedig meglepetésünkre, a klip végén megtudjuk, hogy az A-kategóriás szuperhősök felkutatása folytatódik.

A sorozat többi darabja is megtalálható amúgy a CollegeHumor oldalán, ahol ez a videó is, amit mindjárt belinkelek. Wonder Twins-énken kívül még sok-sok szuperhős vesz részt a meghallgatásokon, itt megnézhetitek azokat is, ha érdekel. 

Amúgy a produkciót Peter és Nikki nagy poénnak fogták fel, és azon viccelődtek, hogy vége a karrierjüknek, ha a közönség meglátja őket ebben a szerelésben.
A vicces jelenetet maga Peter Facinelli rendezte, aki elárulta, hogy nagyon élmény volt számára a rendezés, és hogy azt tervezi, hogy mélyebben el szeretne merülni a rendezés világában.

Forrás: MTV, Celebuzz

És akkor a szóban forgó klipecske:


Amúgy csak szerintem ultragáz (ezért nem siettem vele, pedig látom pár napja, hogy megjelent), vagy szerintetek is ciki??

1 megjegyzés: