2011. szeptember 22., csütörtök

Hír és cáfolat

Az Interneten terjedő pletykákkal ellentétben a Hajnalhasadás sztárja ne tervezi, hogy nagylemezt adjon ki, erőseítette meg ismételten az MTV News. 

Robert milliónyi reménykedő rajongója nagyon csalódott lesz, hogy ezt kell hallania, ám a hírekkel és pletykákkal ellentétben Robert Pattinson nem készít albumot.

Kedden (szeptember 20-án) az US Weekly tájékoztatott arról, hogy az Alkonyat-színész már régóta égett a vágytól, hogy rögzíthesse saját számait, ám a magazin két [egyébként meg nem nevezett] forrása szerint ezidáig választania kellett színészi kötelezettségei és a zene szeretete között. A hír továbbá azt is állította, hogy a 25 éves színész egy gitáralapokon nyugvó lemezt venne fel a következő hetekben, mielőtt belevágna az Alkonyat: Hajnalhasadás, 1. részének promóciós körútjába.



Az MTV News megkereste Pattinson képviselőjét, aki így nyilatkozott: "A hír nem igaz. [Robert] jelenleg nem készít lemezfelvételeket." 

Természetesen ez nem jelenti azt, hogy Robert ne rögzíthetne pár számot valamikor a későbbiekben, - ahogyan azt korábban is megtette, amikor a Never Think és a Let Me Sign című számokat felvette az Alkonyat hivatalos filmzenei albuma kedvéért - ám most nincs szó ilyesmiről. 

Amikor a Comic Con-on utólértük Bill Condont, a Hajnalhasadás rendezőjét, megerősítette, hogy lesznek hasonló témák a negyedik film zenéjében, mint amilyenek a korábbiakban is voltak Carter Burwellnek köszönhetően, aki az első film háttérdallamait megalkotta, és arra is utalást tett, hogy előfordulhat, hogy a tehetséges stábtagok anyagai is bekerülhetnek a filmzenék közé.

- Még csak most találjuk ki, milyen legyen [a filmzene]. - mondta Condon az MTV News riporterének a Comic Conon. - Sok szám van most képben, amiből valószínűleg úgy 15-öt választunk majd ki. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése