2011. szeptember 24., szombat

Jackson a Details magazinban és a 9. Annual Teen Vogue Young Hollywood Party-n

A Details magazin októberi számában egy Mr. Porter nevű divattervező ruháit négy oldalon keresztül feltörekvő fiatal színészek mutatják be, itt kap egy oldalt Jackson is, amelyhez egy remek öltönyös fotó is készült róla, amely még akár azoknak is bejöhet, akik nem szeretik az egész vámpírosdit :)


A fotózásról egyébiránt egy színfalak mögötti videó is készült, amelyből itt (a JRO galériájában) láthattok képernyőképeket, ezek is innen származnak:




Éstovábbá, minden jel arra mutat, hogy Jackson megjelent a Ninth Annual Teen Vouge Young Hollywood partyján [tudja valaki, hogy ezeknek a rendezvényeknek miért ilyen veszett hosszú a nevük??], amelyekről szintén van képi anyagunk. Némelyik nem is olyan rossz, na de azért az a csizma?!?




2 megjegyzés:

  1. Végre! Már azt hittem a föld nyelte el! De az az öltönyös kép,nagyon dögös! A csizma tényleg elég gáz, de hát én megbocsátom neki, mert legalább már előkerült!
    Puszi Julcsi

    VálaszTörlés
  2. :) Nekem amúgy tetszik ez a Young-Hollywood party-s szerelése is, az a balfelső képes félmosoly után pedig sztem bármit megbocsátunk neki ;)

    VálaszTörlés