2011. szeptember 14., szerda

Hajnalhasadás előzetes képkockák

Tudom, hogy mindenki látta már az előzetest, amelyet egyébként a Twinform-on feliratozva is megnézhettek, úgyhogy én csak (jó)néhány képkockát tennék be, amelyek alapján kibeszélhetjük, hogy tetszenek a srácok az előzetesben???














Forrás, és itt gyakorlatilag az előzetes teljesen kockákra van szedve. Elég durva. :)

4 megjegyzés:

  1. A trailer az ugye OMG kategória :D
    Edward: a képek alapján úgy érzem, hogy a az Alkonyat után itt jön be a legjobban. Bár az esküvős képen elég sok ránc van a szeme körül :/ De a többi jelenet az oké.
    Carlisle: Fura, még mindig nem nagyon sikerült megbarátkoznom a hajával, de igyekszem.
    Jasper: A fazonja hasonló, mint Carlislenak, de viszont neki jól áll. Legalábbis nekem itt jön be a legjobban.
    Emmett: Ő a legvámpírabb vámpír :D Tényleg ő változik a legkevesebbet részről részre. Ugyanolyan überszexi mindig (L)
    Az azért elég vicces, hogy a vámpírok elvileg nem változnak, de esküszöm a New Moon óta Jake szinte mindig ugyanolyan ;)Akkor hogy is van ez?!
    Ja és amúgy Charlie tök aranyos a trailer elején :)

    VálaszTörlés
  2. Az a baj, hogy én meg nem érzem, hogy megérintene a trailer. :( És nem tudom, miért. Talán, mert nekem eleve nyomasztó ez a rész, ezzel a vegyük el a babát, meghalsz Bella, jönnek a farkasok kavarással, nem az az ellebegünk a boldog szerelemben, mint az Alkonyat nagy része.
    Meg kicsit nekem sötét képileg az egész :S
    Lehet, hogy moziban élvezni fogom szélesvásznon, de most szkeptikus vagyok. Nekem ezek a páros szorszámú részek nem jönnek be, ez van :) Bár a NM tetszett filmen, annak a sztoriját nemszeretem csak.

    A srácokról. Edward egész jó. Régen nem Edward már, de Rob színészileg iszonyat durván jó, és ez sokat ad a filmnek (és ugyanez Kristenre is érvényes persze, természetesen). Carlisle haját én kezdem, ha nem is megszeretni, meg elfogadni. Sokat jelent, ha beszél Peter, attól nagyon Carlisle-os lesz. Emmett naggyon dögös, isteni, főleg, amikor Jacobbal nekiáll balhézni!! És sztem itt most nagyon szuper lett Jasper is, bár nekem ő már az Eclipse-ben is bejött :)

    VálaszTörlés
  3. Sziasztok lányok!
    Egyetértek EmmettfanÁgival. A trailer igen jó lett, felcsigázta az érdeklődésemet és remélem a film is hozza ezt a pörgést ami ebben van.
    A srácok: kezdjük a legjobbal – Emmett. Valóban ő változott a legkevesebbet, részemről a kedvencem még mindig az Alkonyat ebédlős jelenetében történő megjelenése. Hatalmas termet és pimasz arc. Carlisle szintén ott jön be a legjobban, Bella első látogatásakor. Fiatalos, de mégis a ruházata miatt családfőnek tűnik. Jasper, hát itt nem olyan rossz, talán vele itt vagyok a legelégedettebb. És persze Edward. Ha a könyvet veszem alapul akkor egyértelműen Alkonyat. Éttermes rész. OMG. Ott valóban tinédzsernek néz ki, de Ancsi igazad van, színészileg nagyot alakít.
    Én is úgy gondolom, hogy annak ellenére, hogy ugye a vámpírok elvileg nem változnak a négy rész között elég sok a különbség, de hát ez van, nincs mit tenni. Most már nincs sok hátra, hamarosan jön szélesvásznon, és kielemezhetjük azt is.
    Csak már ott tartanánk…
    Ria

    VálaszTörlés
  4. Sziasztok!
    Nekem nagyon bejön a trailer, alig várom, hogy láthassam!
    A fiúkról, no hát igen most azért azt hiszem tényleg gáz ahogy kinéznek, Carlise haja... egyszerűen borzalmas, annyira béna, pedig eddig azért szerintem valahogy megtudták csinálni olyanra amilyen a könyv szerint lenne. Edward nekem olyan mintha túlzásba estek volna egy kicsit a sminkkel, egy-két jelenetnél tényleg elég ráncos a szeme környéke. Jasper... Sajnos Jasperről nem tudok igazságosan nyilatkozni, mivel annyira imádom, hogy tőlem hupilila haja is lehetnek akkor is csorogna a nyálam utána! Emmett viszont tényleg olyan ahogy a könyvben megírták és tényleg nem változott szinte semmit az első rész óta.
    Alig várom, hogy lássam a filmet!

    Ui.: Utólag is boldog szülinapot az oldalnak! És köszönjük a sok időt és munkát amit rááldozol!
    Puszi Julcsi

    VálaszTörlés