2011. szeptember 9., péntek

Loosies decemberben?

No, állítólag kinn egy filmforgalmazó (IFC) már megvette a Loosies forgalmazási jogait, és decemberi megjelenésben gondolkodnak. Na, ez már egészen kézzelfogható :)

A filmet múlt nyáron forgatták, és egy zsebtolvajról szól, aki bankárnak álcázza magát New York utcáit járva, egészen addig, amíg össze nem fut egy nővel, akivel korábban egyéjszakás kalandja volt, és aki most közös gyereküket várja. Facinelli a forgatókönyvet öt évvel ezelőtt New York előtti tisztelgésként írta, és akkor jött a történet alapötlete is, amikor a város utcáit járta. 

A film külföldi vetítési jogainak eladása céljából csütörtökön Torontóban tartottak vetítést a lehetséges vevőknek. A vetítés előtt Peter elárulta a Variety riporterének, hogy olyan filmek ihlették, mint az Éjféli Cowboy,  A nagy balhé, és a Butch Cassidy és a Sundance kölyök. 

A film női főszerepét Jaimie Alexander alakítja, aki megjegyezte, hogy ebben a szerepben sokkal sebezhetőbbnek kellett látszania, mint a Thor-béli karakterének. "De azért itt is rajtam van a motoros csizma" - tette még hozzá.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése