2011. június 14., kedd

Robert filmes hírcsokor

Pedig ma Robról próbálok valami anyagot hozni, főleg, mert bár a többiekről is lenne - főleg képanyag, de találtam egy friss Bel Ami infót, és ugye sajnos a WFE hírt is valszeg mind hallottuk.

Kezdjük a WFE-vel: 
NEM fogják játszani a filmet a magyar mozik. :(
Lesz "valamikor" majd DVD-n, persze ez is több, mint semmi. Viszont a briteknek már DVD-kiadási időpntjuk is van, mégpedig 2011. szeptember 26. 

Második filmes hírünk Roberttel kapcsolatban, hogy végre elszánták magukat a Bel Ami PR-osai, és kitűzték a film premier dátumát, ez tehát az USA-beli bemutató dátuma, ami 2011. október 19-re várható.

És persze folyamatosan forog a Cosmopolis, és ipari mennyiségben jelennek meg róla forgatási képek, Robert-érkezik-a-forgatásra képek, Robert-a-szállodában képek, és még sorolhatnám. A függők ezeket úgyis megtalálják, én ide a teljesség igénye nélkül bár, de az esztétikai élményérték kedvéért beszúrnék néhányat közülük. Főleg a forgatási képekre asszociálva, mert egyrészt Robert akkor dolgozik, és ezúttal is nagyon helyes fickót alakít, és nagyon tetszik a remek kis öltönyében :)
A szövegtanulós kép külön kis kedvencem :))





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése