2011. május 19., csütörtök

Peter interjúrészlet a La Tercerából

A brazil 'La Tercera' c. újságban jelent meg egy interjú Peter-rel, amelyből most a Carlisle-Cooper párhuzamos forgatásra vonatkozó részeket fordítom (mégha nem is egyenesen spanyolból, de éljen a Google fordító, amely rokon nyelvek között egészen érthetően fordít, így remélhetően az angol szöveg értelmes :))

Facinelli több, mint két éve játssza Dr. Cooper szerepét, ám nem ez az egyetlen visszatérő szerepe karrierje során, hiszen évek óta láthatjuk, Carlisle Cullen - és egyben Edward "apjának" - szerepében a népszerű Alkonyat-szériában. 

Annak ellenére, hogy az a különös helyzet állt elő, hogy évek óta ugyanazt a két szerepet alakítja párhuzamosan, Facinelli azt állítja, nem unatkozik. 
- Egy egész hónapon át, miközben például a Hajnalhasadást forgattuk, párhuzamosan játszottam a két szerepet. Három napig a TV-sorozatot rögzítettük, majd repülőre szálltam, Baton Rouge-ba utaztam, majd onnan vissza New Yorkba, szóval nem mondhatnám, hogy szétunom magam. Az igazság az, hogy még élveztem is, mert így nem volt egyhangú. Ráadásul mindkét karakterem minden alkalommal új helyzettel áll szemben. Van azért abban valami kényelmes, amikor az ember ismeri a karaktert, azt azonban mégsem tudja, hogy egyes helyzetekre hogyan fog reagálni. - meséli Peter.

A Hajnalhasadás a sorozat utolsó része és forgatása már befejeződött. A moziban két részre osztva láthatjuk, az első részt idén novemberben, a másodikat jövő novemberben ugyanazon a napon.

Noha Peter részese lehet egy ilyen nagy bevételű filmnek, mégis kritikus a filmmel kapcsolatban, és egyetért néhány kollégjával abban, hogy a legérdekesebb filmeket a TV-ben láthatjuk. 
- Az utóbbi időben a mozifilmek egy kaptafára készülnek, és a filmstúdiók kevésbé kockáztatnak meg olyat, hogy egy kevésbé jelentős karakter által vezérelt filmet bemutassanak, így ezeket csak a TV-ben láthatjuk. 
Én azért is szerencsésnek érzem magam, hogy egy olyan kábelcsatornán szerepelhetek, amely nem kereskedelni csatorna, így nem kell cenzúráznunk a történetet, vagy átírni olyanra, hogy az a hirdetőknek is megfeleljen. 


Ésvégül. Múltkor a Jackie nővér interjúban Peter vmi olyasmit mondott, hogy soha nem volt még szakálla. Nos, most előkerült egy kép, még az is lehet, hogy friss.
Nem ehhez a cikkhez mellékelték, de azért beteszem, lássátok Ti is:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése