2011. január 20., csütörtök

Video-day

Mára aprócska videókat hoztam, amelyeket a Golden Globe körüli felhajtás során készítettek Robbal és Peterrel, illetve a végén Jackson is feltűnik. Feliratot nem csináltam, valamiféle szabad-fordítást azért igen. Aki persze ért angolul, ugorhatja a szöveges részeket ;)

Első videónkban Robert-et láthatjuk boldog mosollyal az arcán :)


A kölcsönös boldog viszontlátás öröme után a hölgy a Vizet az elefántnak projektről kérdezi Rob-ot:
- Nagyon izgatottan várom a film megjelenését - mondja Rob - Az elmúlt napokban végeztünk némi utómunkálatot, és azt hiszem... az az érzésem, hogy igazán jó film lesz ez.
- Ez a film régies hangulatot sugároz, a 40-es évek Hollywoodjának hangulatát. Remélem, át fog ez jönni a filmvásznon. Van egy olyan nosztalgikus kisugárzása, ami egyébként nagyon hiányzik.
Aztán a hölgy témát akar váltani, mondván, hogy Edward szerepében azért korábban látjuk, mire Rob hevesen tiltakozni kezd, mondván, a WFE már áprilisban a mozikban lesz (és mint tudjuk, a BD forgatása eleve eltart április közepéig).
Végül Rob hajszínére terelődik a szó, amiről kiderül, hogy azért volt szükség egy gyors színezésre, mert más a haja az Elefántos filmben, mint a Hajnalhasadásban.
forrás

Másik mai videónkban pedig Petert láthatjuk...


... aki arról beszél, hogy nemrégiben forgatták a Breaking Dawn 2. részének zárójelenetét, és ettől nagyon szomorú lett. A riporter ugyen megpróbálja kiszedni belőle, hogy mivel is zárul a Saga, de Peter résen volt, és csak annyit árult el, hogy az utolsó részben rengeteg vámpírt láthatunk majd :)) Ki gondolta volna? ;)
forrás

És végül a Jackson rajongók kaphatnak ismét bepillantást a 100Monkeys életébe, ahol Jackson narrátorkodásával és - ha jól sejtem - Jared főszereplésével a "Majmok természetes környezetükben" című empírikus kutatás eredményét demonstrálják. Csak annyit tudok erre mondani : Lököttek! :) Aki bírja az idétlenkedő majmokat, feltétlenül kattoljon a Lejátszás gombra! ;)

1 megjegyzés:

  1. Huh, ez így kora reggel - délelőtt - megalapozta a hangulatomat! Igen, Jerad játssza a főszerepet benne! ;) Jackson hangjától meg mindig koppan az állam, egyszerűen áááááá! Ez a tipikus, elvan a gyerek, ha játszik, és ha hagyják! XD

    VálaszTörlés