2011. január 18., kedd

Ez is az is..

Ahogy a címből is látjátok, ebben a bejegyzésben aztán lesz minden :) Gondoltam jobb hogy így besűrítem, mint hogy több apró hírt posztoljak.
Kezdjük is...
..egy kis BD-vel.
Mostanában hála az égnek megindultak egy kicsit a dolgok a filmmel kapcsolatban, aminek azt hiszem épp ideje volt, mert akárhogy is de azért kicsit lenyugodott már ez a hatalmas twilight láz, és most talán ez kezd újra fel lobbanni.
Vancouverben a héten megkezdték építeni a Swan családi házat, és kicsit meglepődtem hogy tényleg olyan mint egy ilyen kirakós. Egy teher autón elfért az egész, amit a képeken is láthattok. Jó persze, tudtam eddig is hogy ez amolyan látványi elem csak, meg mobil, de azért durva.
Az építést tegnap korán reggel kezdték meg és várhatólag 7-10 napon belül el is készülnek vele. Persze csak szerkezetileg húzzák fel, hiszen berendezés nem található benne.  A designerek a hatás kedvéért függönyt és lámpákat elhelyeznek majd, de egyébként teljesen üres lesz. A "Swan házas" jeleneteket pedig egy zárt hangterű stúdióban fogják leforgatni.





Robról ugye tudjuk hogy részt vett a GG-on, ahol Olivia Wild-al adhatott át egy díjat, aki elárulta hogy "Ő a legviccesebb pasi akivel találkoztam"
Láthatunk pár képet arról is amikor megérkezik a főpróbára, kifejezetten összeszedetten, szinte rá sem lehet ismerni. :) Jó ez túlzás, de azért Robról tudjuk hogy néha szeret kicsit szétziláltan kinézni :))

 

Jacksonról is van  képünk amin  szokásához híven hangszerrel szerepel. De tényleg, Jacksontól ez már olyan megszokott nem? :) Persze zenész, de szinte minden hónapban készül róla valami hasonló kép. Na jó, ezt most inkább ne is olvassátok el :D



Aztán egy kicsit Peterről is, a GG-n elkapták az újságírók és arról beszélt hogy szinte semmi szabadideje nincs miközben a BD-t forgatják. Nyilván egy családapának azért nehezebb a gyerekek miatt.
A szórásból most kimaradt Kellan, de sajnos róla nem találtam semmi infót. :(


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése