2011. január 15., szombat

Új BD infók

A Showtime TV (egyelőre nem túl jó minőségben fellelhető) videójában Melissa Rosenberg forgatókönyvíró beszél a Hajnalhasadás filmváltozatának részleteiről, ám a videóban feltűnik Peter Facinelli és Kellan Lutz is J


Nem feliratozok, de a lényeg a következő:

Az Alkonyat leginkább az első szerelem érzéséről szól, az Újhold az első szakításról, milyen, amikor az embernek életében először törik össze a szívét, A Napfogyatkozás a szerelmi háromszöget járja körül, a Hajnalhasadás pedig a felnőtté válás folyamatát mutatja be.
– Bella és Edward különböző helyzetekbe kerülnek, és nagyon érdekes látni, hogyan élik meg ezeket a körülményeket. – mondja Peter.

A korábbi filmek nagyon könyvhűek voltak. Ez a film is az, azonban lesz benne pár olyan jelenet is, ami nem volt benne a könyvben.

Melissa Rosenberg elmondja, hogy a Napfogyatkozás könyvváltozatában Riley alig szerepelt, a filmben azonban többször is láthattuk karakterét. Most valami hasonló várható a Volturival kapcsolatban, akiknek a történetét Stephenie jól megalapozza a könyvekben, most itt a filmben az ő történetük is kiteljesedik. Melissa elmondja, hogy szerette írni ezen gonosz figurák jeleneteit.

A Hajnalhasadás igazán felnőtt könyv, és a film is az lesz. A karakterek felnőttek, és nagyon komoly problémákkal kell szembenézniük (szerelem, szex, házasság, gyerekszületés, aztán a konfliktus a farkasokkal, Volturival), de a szenvedély, amivel belevetik magukat ebbe az, ami itt igazán fontos.

A karakterek, amelyeket korábban megismerhettünk, már önálló életet élnek, kialakultak a közöttük lévő kapcsolatok, és a kialakuló konfliktus belőlük, általuk jön létre, Bella és Edward szerelme okozza azt.

forrás; a videó pedig innen

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése