2011. január 13., csütörtök

BD hírek!

Elérkezett a várva várt napokból az első, amikor is megkaptuk az "első" komolyabb betekintést a filmbe. Bizony ám, frissen és ropogósan itt van nekünk Rob, Edwardként az ő Bellájával.


Ezenkívül, még pár érdekesség, amolyan helyzet jelentés a nessiemckanzie.com-tól.

Azt már mindannyian tudjuk hogy a BD-t Baton Rouge-ban forgatják, mind a két részt most filmezik és várhatóan február végére elkészülnek. Mivel egy időben csinálják a két részt ezért több mindenre kell figyelniük, erre azért van egyébként szükség, mert ha külön vennék fel akkor már nehezebb lenne az emberek korát nem láthatóvá tenni. ( Kim:Nyilván 2008-óta eltelt 3 év, és hát mindenki változik).Egyébként is úgy gondolják hogy így könnyebb lesz a dolgokra ügyelni. A "csata" jelenetet és a szerelmi jeleneteket már leforgatták.


A cast nagyon jól érzi magát, szorgosan dolgoznak, de emellett jut idő a szórakozásra, magánpartykra  és egy jó kis film nézésre a csapattal.

Ez olyan  mint egy nagy család, Robert meg kb úgy sétálgat a helyszínek között mintha csak az járna a fejében "vajon hol a lányom" és ez igazán vicces. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése