2011. január 30., vasárnap

Ez-meg-az

Két apróságot tudok ma hozni - és titkon remélem, lassan vissza bírok térni a megszokott kerékvágásba, bár a hét eleje még zűrös lesz... - az egyik hírecske Jacksonnal, a másik pedig Kellannel kapcsolatos.

Egyrészről a Girlfriend-nek új trailere jelent meg, egy egész hosszú, és Jackson is egészen sokszor feltűnik benne. Aki nem lenne képben, azok kedvéért: ez az a film, amelyben egy Down-kóros fiatal srác szerelmes lesz egy kisvárosi egyedülálló anyába, aki még ex-pasijától (Jackson Rathbone) sem szakadt el teljesen érzelmileg. Azért elgondolkodtató lehet a film, és nagy hatású, szívesen megnézném. Itt az új előzetes (angolul):



Másik hír pedig, mint már írtam, Kellanhez kötődik. Mint tudjátok, Ő gyakran jótékonykodik, és ennek egyik módja, amikor sajátkezűleg segít embereken. Erre például a St. Bernard Project keretein belül nyílik lehetősége. Valahol korábban azt ígérte, hogy a Breaking Dawn forgatása alatt majd kézen fogja néhány kollégáját, és ismét megy segíteni. Erre nemrégiben nyílt módja, segítőként pedig Rami-t [Rami Malek - Benjamin alakítója], Casey-t [Casey La Bow - Kate megformálója a Denali-klánból] és Richard-ot vitte magával [na, róla fogalmam sincs ki :S, de ha valaki tudja, ne titkolja], akik szintén szerszámokat ragadtak és egy Rosalie nevű hölgynek segítettek újjáépíteni a házát! Kedves Kellan! Hol voltál, amikor nálam a héten ablakcsere és tapétázás volt??? 
Íme a kép, forrás pedig itt, egyenesen Kellan twitteréről!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése