2010. szeptember 10., péntek

Üdvözlet!

Üdvözlet mindenkinek a Cullen Guys világában! :)

Kimmel összefogtunk, hogy egy olyan oldalt hozzunk létre, amelynek középpontjában a sokak által kedvelt Cullen-fiúk állnak, természetesen az Alkonyat világából!

Célunk, hogy mindenféle érdekességeket, híreket, cikkeket, képeket gyűjtsünk össze Edwardról, Carlisle-ról, Jasperről és Emmettről és természetesen az őket alakító színészekről: Robert Pattinsonról, Peter Facinelliről, Jackson Rathbone-ról és Kellan Lutz-ról.
Amellett, hogy egyetlen általunk nagyra tartott Alkonyat hírforrásnak sem szeretnénk elvenni a kenyerét, azért nem tudjuk kihagyni a Twilight-ot, mint témát, hisz ezeket a srácokat az köti össze, de szeretnénk koncentrálni az Alkonyaton kívüli világukra is.
Hozunk képeket, zenéket, videókat, cikkfordításokat, híreket, twitter-infókat, és én szeretném számontartani azt is, mikor-hol láthatjuk a srácokat TV-ben, moziban!

Remélem, Kimmel (akinek a lassacskán kialakuló design-t is köszönhetjük majd) jól kiegészítjük majd egymást és sikerült olyan anyagokat gyűjtögetnünk, amiket szeretettel fogadtok majd!
Mint például ezt a videót is, mert bár igaz, hogy régi, de azért jól érzékelteti, miért is kedveljük őket:



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése