2010. szeptember 23., csütörtök

Jótékony vámpírok

Rengeteget írnak az újságok arról ha valaki botrányt csinál, elválik, részegen tántorog, verekedik, ha slamposan sétálgat az utcán, ha irdatlanul dögös stb... A mi srácainkkal is hasonló a helyzet, írnak arról hogy mennyire híresek, hogy mennyire helyesek, mennyire kedvesek, elérhetetlenek. Arról viszont alig esik  szó, hogy mennyit segítenek a rászorulókon, a beteg gyerekeken, a környezetükön, állatokon. Sajnálatos hogy ezeknek nincs akkora hírértékük mint mondjuk  hogy Rob-nak akkora szakálla van mint egy medvének.


A napokban pont egy olyan rendezvényen vett részt Peter,
ahol a rák megelőzésére törekednek,
rákos kisgyereknek próbálnak segíteni,
pénzt gyűjteni, vagy csak egy kis örömöt szerezni nekik.
Az alapítvány közel áll Peter szívéhez, hiszen neki is vannak gyermekei.







Kellan elmondása szerint neki a jótékonykodás kedvenc formája, az amit a két kezével képes tenni az emberekért. Ezért is vett részt a St. Bernard programban, ahol a Katrina hurrikán túlélőinek teremtettek új otthonokat.
Emellett Kellan állatbarát is, részt vett egy olyan kampányban is ahol arra biztatták az embereket hogy ne vegyenek kutyákat, hanem fogadjanak be egy menhelyi kutyust :)


Jackson ugyancsak segít, ha teheti, legutóbb a "Mentsük meg a Gyerekeket" rendezvényén vett részt :)
Robert pedig utoljára a "Szülők és az elrabolt gyerekekért" programban vett részt, ahol licitálni lehetett a művészi képére, és a befolyt összeget természetesen az alapítvány kapta.
 
    


okmagazine.com

1 megjegyzés:

  1. Amúgy valaki látja a mondanivalót Rob képében?? ;) Vagy hogy mit akar ábrázolni? Mert én, ha megfeszülök sem. Vagy csak nem ittam még hozzá eleget :-D

    VálaszTörlés