2010. szeptember 29., szerda

Kishírek képekkel

Kivételesen megerőltettem magam, és én is nyomoztam kicsit napi illetve közelmúltbéli frissek témakörében, és azt kellett tapasztalnom, hogy a srácok most sem tétlenkednek.

Kellan a Breaking Dawn előtti feltöltődés napjait természetesen nem töltheti sport nélkül. Neki sportból elég széles a repertoárja, ezúttal  kosarazott a srác, és mindezt a kedvünkért félmeztelenül tette vélhetően paparazzi-fotósok kereszttüzében. Kedves Kellan, Isten tartsa meg jó szokásod! ;) Egyébiránt Peterhez hasonlóan ő is túl van a Breaking Dawn forgatáshoz szükséges ruhapróbákon is.
Íme a képek:
 

Infó a Twinformról, képek innen, van még több és sokkal nagyobb méretűek, ez itt csak ízelítő!!

Múlt héten az ausztráliai Napkeltében (Sunrise) készítettek egy Los Angelesből bejelentkezős interjút Jacksonnal, ami természetesen felkerült kedvenc videómegosztónkra is. Ebben beszél és jeleneteket is mutatnak Az utolsó léghajlítóból/ról/, arról, hogy milyen lehetőségeket kapott az Alkonyatbeli szereplése által, hogy mennyire kedveli Twilight-os színésztársait, és pár szó erejéig szóba kerül a bandája, a 100Monkeys is. Íme a videó, érdemes megnézni, bár tény, angolosok előnyben.




Robertet a Glamour Magazin választotta meg az év legjobban öltözött brit fickójának, hogy az Eclipse-n történő megjelenése okán, vagy azt a képet pusztán csak illusztrációként tették be, abben most nem vagyok biztos, de ismervén a srác öltözködési stílusát, én az előbbire tippelnék. :))) Infó innen.
Bár sejtem, mindenki látta már a képet, de a vizuális élményérték kedvéért beszúrom ide a jólöltözött Rob-ot:


És végül Peterről pár szó.
Twittere tanúsága szerint kicsit sem unatkozik. Jelen pillanatban is szokásos szélmalomharcát vívja, mégpedig Jackie nővért forgat napi 16 órában, majd családjához röppen haza, mikor csak teheti. Volt neki megfázása is a múlt héten, de már elmúlt, szóval nyugi :))
Lényeg, hogy leülni cseppnyi ideje sincs, mint azt ez a kép is tanúsíthatja, széke üresen áll. :)
Viszont közben róla is megjelent néhány új kép a már ismert baseball-os sorozatból, amelyet az FHM készített. A friss képek nagyobban itt, de azért ízelítőül ide is beteszek kettőt:

 



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése