2010. szeptember 12., vasárnap

Műsorajánló

Mint ígértem, időről időre jelentkezni fogok ezzel a rovattal, ami segít minket abban, hogy megnézhessük a még nem látott filmeket, amelyekben a 4 Cullen-fickót alakító színész valamelyike szerepel. A mostani kínálatban szereplő filmek, tudom, nem a legoptimálisabb időpontban kerülnek vetítésre, de ha valakinek van rá lehetősége, hát nosza, nézze:

Ma, tehát vasárnap (szept. 12.) este 23:50-kor az HBO-n: Szalagavató Kellan Lutz szereplésével.
(Szörnyű tragédia árnyékolja be Donna életét. Három esztendővel ezelőtt egy mániákus gyilkos a szeme láttára mészárolta le az egész családját. A lány izgatottan készül a szalagavató báljára. Nem sejti, hogy a pszichopata gyilkos megszökött az elmegyógyintézetből és most visszatért, hogy befejezze azt, amit három éve elkezdett. Senkit sem kímél, mindenkivel végez, aki az útjába kerül. Ezen a vérgőzös éjszakán nem az a kérdés, hogy ki lesz a bál királynője, hanem, hogy ki fogja túlélni az álarcos gyilkos brutális ámokfutását.)

Holnap, vagyis hétfőn (szept. 13.) este 23:00-kor pedig a TV6-on A semmi közepén a fiatal (1998-as a film!) Peter Facinellivel.
(Dancer nyolcvanegy fős lélekszámú texasi település. Olyan kicsi, hogy a térképen sincs rajta, a sértődött lakók tiltakozása ellenére sem. Az idén öt középiskolás érettségizik. Két évtizede ők a legnépesebb osztály. Közülük négyen már korábban megfogadták, hogy Los Angelesben próbálnak szerencsét. Közeledik az indulás napja, azonban az elszakadás mégsem megy annyira könnyen, mint gondolták volna. A hetvenhét otthonmaradó ember mind tanácsokat osztogat és fogad rájuk, mikor kullognak majd vesztesként haza.)

Meséljetek, ha láttátok (nekem valszeg kimaradnak)!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése