2010. szeptember 14., kedd

Kellan és a külső

Megihletett a pár napja a Twinformon zajló magasröptű társalgás Kellan-ről, na meg a kép, ami a kitalálós játék aktuális róla szóló képe, és már egyébként is érett egy Kellan poszt, mivel találtam egy viszonylag friss cikkecskét is róla, kivételesen magyar nyelven.

Íme:

Kellan Lutz, sokkal több, mint egy izompacsirta. Elég csak elolvasni a nyilatkozatát, amit a UsMagazine.com portáljának adott, és hamar kiderül, hogy az ifjú színésznek nincsenek hamis illúziói, arról, mitől olyan népszerű.

„A producerek és a filmstúdiók tökéletesen tisztában vannak azzal, mit adnak el.” – mondta Kellan a hétfői telefonos interjúban.

„Pompás dolog besegíteni a film eladásában azzal, hogy leveszem a felsőmet.” – nyilatkozta nem kis gúnnyal a hangjában.

A 25 éves félist
en testű srác, a Men’s Health magazin, „Legjobb nyári felsőtestek” listáján megelőzte Matthew McConaughey-t, Taylor Lautner-t, Zac Efron-t és még sok más kidolgozott, fitt filmszínészt.

„Komolyan mondom, nem akarok egy darab hús lenni, egész karrierem során. Vicces, amikor meghívnak egy talkshow-ba, és már a műsor elején arra kérnek, hogy vegyem a le a pólómat.” – tette hozzá Kellan.

A sztár, New Orleans-ból, a Katrina hurrikán ötödik évfordulóján hívta a magazin riporterét, ezen a héten hétfőn. Kellan a St. Bernard Project nevű jótékonysági szervezetnek is besegít. Az ifjú színész öt házat segített felépíteni, hét nap alatt, mert a város újjáépítése még mindig folyik.

„50 órája dolgozunk, különböző műszakokban, és sikerült időben befejeznünk. Nagyon sok ember jött ki segíteni nekünk. Igazán megható volt.” – mondta Kellan.

Lutz az Alkonyat – Hajnalhasadás stábjával fog újra visszatérni Louisiana államba, amikor elkezdik a forgatást, Baton Rouge városában.

„Remélhetőleg a forgatás alatt is le tudok jönni és folytatni a munkát a St. Bernard Project-el. Lehet még néhány stábtagot is le tudok hozni magammal.”
Stábtagokat? Például Robert Pattinson-t?

„Igen, azt hisz
em mindenki meglepődne, ha lecsábítanám Robot. De vigyáznom kell rá, nehogy megsértse magát egy kalapáccsal.” – mondta Kellan nevetve.

Egyrészről mondanám, hogy nem értem, miről beszél a srác :)), de azért igen, értem.
Miről is, nézzük csak:



Egyébiránt erről az a véleményem, hogy Kellan elég nagyfiú, és gyanítom a fenti képek elkészítéséhez se erőszakkal rángatták le azt a pólót. Az is tény, hogy vagyunk jópáran, akik ezt azért nem annyira bánjuk.
De az is, hogy Kellant nem elsősorban ezért lehet csak szeretni. Nekem nagyon szimpatikus, hogy ismertségét, hírnevét arra használja, hogy rajongóit mindenféle jótékonysági akciók támogatására buzdítja, és azt gondolom, ez nagyon klassz dolog. Az pedig különösen, hogy ezúttal maga is kalapácsot ragad és besegít a rászorultaknak gyakorlatilag is.
Hogy emellett barátságos a rajongókkal, állandóan lelkes, és nem mellesleg isteni Emmett-et varázsol nekünk a képernyőre, az már csak hab a tortán. :-)

A cikk innen származik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése