2010. szeptember 22., szerda

Műsorajánló

Újra ránéztem a Port.hu-ra, és igazi gyöngyszemet találtam, ami attól félek, sajnos nem mindenki számára lesz elérhető. De azért mivel többeknek talán mégis, így itt az infó:

A Cinemaxon és a Cinemax2-őn (itt miért nincs egyik se??? :( ) október 2-án és 3-án adják a Szerelem és bizalmatlanságot, amely 5 rövidfilmből áll, amelyek közül egyiknek nem más a főszereplője, mint Robert Pattinson.

A pontos időpontok:
október 2. (szombat) 20:00, Cinemax
október 3. (vasárnap) 20:00, Cinemax2

A filmben a Summer house című rész főszereplője Rob. A filmről a következőket találtam:

A Summer House-ban a tizenhét éves Jane a Franciországban élő nénikéjét látogatja meg 1969 nyarán, maga mögött hagyva hűtlen első szerelmét. Az utazás meglepetést tartogat számára. (Port.hu)

Milyen messzire mennél el az első szerelmedért? Döntened kell: meghátrálsz, vagy tovább mész? Jane vidékre utazik Priscilla nagynénjét meglátogatni 1969 forró nyarán, egy gyönyörű 19. századi kastélyban száll meg. Első szerelme (Richard) elől menekül, aki állandóan szívecskés levelekkel bombázza őt, majd váratlanul felbukkan nála.

Rob alakítja Richard-ot, aki épp hogy betöltötte 18. életévét. Jóképű fiú, kissé nőies vonásokkal. Vékony, és rendszerint nem a saját nemének divatja szerint öltözködik. Nárcisztikus, és mélységesen tiszteli önmagát, egyetlen személyt szeret a legjobban az egész világon: önmagát. Jane-t trófeaként kezelte, amíg nem talált jobbat nála, de most újra visszatér, hogy megpróbálja megkedveltetni magát a lánnyal.
Szeretőként tekint magára, mintegy pop alakra, amolyan Bob Dylan és Mick Jagger keverék. Az a fajta srác, aki szánalmasnak mutatja magát, ezzel remélve azt, hogy a lányok vonzónak fogják tartani ezt a viselkedést. Azt akarja, hogy Jane sajnálja őt, amiért annak idején elkövette azt a hibát, hogy lemondott róla. Kétségbe van esve miatta, de nem ő a jó választás Jane számára.
(ez utóbbi három bekezdés pedig
innen)

Van egy nagyon klassz kép a filmből, és érdemes megnézni a trailert is:



A többiek közül Kellan Lutz-ot láthatjuk TV-ben, az HBO továbbra is a Szalagavató c. horrorját nyomatja extrém időpontokban: szeptember 25. (szombat) 4:30 - HBO, október 1. (péntek) 23:45 - HBO2, október 4. (hétfő) 22:00 - HBO2, de Kellan továbbra is látható moziban a Rémálom az Elm utcában.
Jackson Rathbone szintén moziban látható, még mindig adják Az utolsó léghajlítót, aki még nem látta, mindenképp nézze meg, milyen Jackson, amikor épp nem Jasper.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése