2010. szeptember 15., szerda

Peter és a Nurse Jackie

Hőemelkedésre nincs is jobb, mint egy jó doki, abból meg van nekünk itt is :) Peter Facinelli ugye nem csupán az Alkonyat vámpírcsaládjának orvosa, de Dr. Fitch Cooper-ként a Jackie nővérben is nagy sikerrel áll helyt. A sorozat 1. évada tavaly a Viasat3-on is látható volt.

Most azonban Peter Facinelli Twitter-en számolt be arról, hogy elkezdik a Nurse Jackie 3. évadának forgatását. Ami azt illeti, nem irigylem tőle azt a rohangászást, ami vár rá, hogyha párhuzamosan fogják forgatni a Hajnalhasadást, a Jackie nővér 3. évadával, mert olyankor nem lehet egyszerű, hogy mindig mindenütt ott legyen, és a családjára is tudjon időt fordítani, amire törekszik, ezt szintén a tweet-jeiből tduhatjuk.

Tavaly azonban Facinelli a weblapján egy versenyt hirdetett, amelyben a Jackie nővér 1. évadának legklasszabb pillanatait volt lehetőség összegyűjteni egy-egy videó formájában. Több kategóriában zajlott a verseny, és a győzteseket maga Peter jelentette be - szintén twitter-en.

A zenés kategória győztese az alábbi videó lett, ami mondjuk érdekesebb lehetne, ha értené az ember a mögötte futó dal szövegét is, úgyhogy ha van rá igény, feliratozom is :)
Egyelőre itt a videó:


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése