2012. január 16., hétfő

Újra képben az Unbound Captives

Tavaly nyáron összeszedtem, mit tudunk a projektről, ami időről-időre előkerül Roberttel kapcsolatban, ám valahogy soha nem kerülünk közelebb a megvalósítához. Most újabb infó érkezett a témával kapcsolatban. Íme:

Az Unbound Captives rendezője és írója, Madeline Stowe annyira kedveli Robert Pattinsont, hogy még azt is hajlandó megfontolni, hogy esetleg megváltoztasson egy  karaktert a film forgatókönyvében, hogy az Alkonyat sztárja megkaphassa a szerepet.

Az MTV News riportere a Golden Globe díjkiosztó gáláján érte utol Stowe-t, akitől megkérdezte, hogy van-e rá esély, hogy RPattz szerepeljen a hamarosan elkészülő filmben. Elvégre is, amikor legutóbb Robert Pattinsonnal beszéltünk, elejtette, hogy az is lehetséges, hogy mostanra túlságosan idős a szerephez. 


- A karaktert 18 évesnek képzeltem - ismerte el Stowe. Amikor megkérdeztük, hogy hajlandó lenne-e változtatni a karakter életkorán, hogy Robert mégis megkaphassa a szerepet, Stowe nevetve így válaszolt:
- Lehet. Még az is előfordulhat. Meglátjuk.

Stowe nem csupán az Alkonyat-jelenség okán lenne hajlandó mindent megtenni, hogy megszerezze Pattinsont. Elmesélte, hogy már azelőtt megismerte Robot, mielőtt ő belekezdett volna az Alkonyat forgatásába és "halálosan beleszeretett". 

Úgy tudni, a filmben Hugh Jackman és Rachel Weisz is szerepet kap majd. Tény, hogy Jackman nemrégiben úgy nyilatkozott az MTV-nek, hogy "hosszú idő óta ez az egyik legjobb forgatókönyv, amit olvastam." 

Most, hogy Robert túl van a Cosmopolis-szal kapcsolatos kötelezettségein, látszólag szabad előtte az út. Stowe azt mondta, a döntés, hogy csatlakozik-e hozzájuk, Pattinson kezében van.
- Ez nagyjából Roberttől függ. Jelenleg egy 2013-as [megjelenési] időpontot keresünk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése