2012. január 21., szombat

Jackson a Hajnalhasadás 2. részéről

Az uk.eonline (amúgy nem túl barátságos) cikkéből megtudhatjuk, milyen, amikor Jackson kinyitja a közhelyszótárat :)

"Hivatalosan már kevesebb, mint 300 nap választ el minket attól, hogy a Hajnalhasadás 2. részét is láthassuk a mozikban.

És bár lehet, hogy kicsit túl korai még elkezdeni a visszaszámlálást, tudjuk, hogy az elvakult Alkonyat rajongók alig várják már, hogy láthassák Kristent teljes vámpír-pompájában! És persze a forksi banda többi tagját is!

Akkor vajon a szereplők is érzik már az utolsó résszel járó nyomást?
- Mindig nagy a nyomás - mondta Jackson Rathbone, a közelgő filmmel kapcsolatban a Golden Globe után tartott Soiree Sunday Night rendezvényén. - De a nyomás az, ami által előáll a gyémánt, úgyhogy jó is az.

Aúúú. Ez ugyan kicsit elcsépelt, de azért aranyos. Vajon ez azt jelenti, hogy a Hajnalhasadás 2. része lesz a gyöngyszem a sorozatban a többi kavics mellett, amely elnyeri majd néhány kritikus szeretetét is?
Jackson így áradozott: - Igazán komolyan vesszük, amit csinálunk. Őszintén szólva, végülis művészek vagyunk, és azt szeretnénk, ha ragyogna az alkotásunk, ahogy a vámpírok is teszik azt a napfényben ebben a sorozatban.

Jackson nagyra becsüli azt a szeretetet, amellyel a rajongók a sorozat felé fordulnak, mondván:
- Hálás dolog, hogy van egy olyan rajongói bázisunk, amely még ennyi idő után is szereti a sorozatot. 

Mi pedig biztosak vagyunk benne, hogy ugyanez az őrület fogja követni Robert Pattinson és Kristen Stewart vámpír csókjait is a 2012. november 16-i premier alkalmával. De a nagy kérdés az: Vajon a rajongók elég őrültek-e ahhoz, hogy hozzásegítsék az Alkonyatot, hogy megdöntse a Harry Potter bevételi rekordjaiit?
- Nem tudom, ember, fogalmam sincs - mondta Jackson nagyon szerényen. - De reménykedem.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése