2012. január 5., csütörtök

Loosies részlet

A Loosies jövő heti New Yorki premierje alkalmából megjelent a filmből egy másfél perces részlet, nem mellesleg a a film egyik legkritikusabb pontjáról, hiszen azt a jelenetet láthatjuk, amikor főhősünk 3 hónappal egyéjszakás kalandja után újra összefut a hölggyel, aki közli vele, hogy terhes. 
A premier előtt egy exkluzív beszélgetésen is részt vesz Peter, amelyen rajongói kérdéseket is feltesznek majd neki. Akinek van kérdése, az a peter@fantapper.com e-mailcímre küldheti őket, vagy pedig a Celebuzz oldalára, kommentbe!

És akkor íme, a videó, szerintem marha jó benne Peter. Nektek hogy tetszik?? :)

2 megjegyzés:

  1. Szia!
    Hú, ez marha jó! :D A végén Peter nézett egy nagyot, amikor csaj közölte vele, hogy három hónapos a baba :D Meg persze, végre a Loosies-ról is hallani kicsit többet :D Kíváncsi leszek arra az exkluzíiv beszélgetésre :D Na, meg persze a rajongói kérdésekre is :)

    VálaszTörlés
  2. Nekem is tetszik :))
    Én még filózok, hogy teszek fel Peternek kérdést, mert semmi konkrétata nem tudok vele kapcsolatban, hogy hogyan tovább...

    Amúgy - egyszer már írtam tán - az egyik oldalon elkezdték kiírni a Loosies tartalmát, de még nem folytatták, pedig lefordítanám szívesen...

    VálaszTörlés