2011. augusztus 2., kedd

Robert vagy Jackson dalt ír a Hajnalhasadás 1.-hez??

A Sugarscape elemzése Condon Comic Con-os elszólásáról:

A Comic Con-on Bill Condon elárulta, hogy a Hajnalhasadás stábjának egyik tagja megjelenik majd a film zenei albumán, ám a rendező azt nem árulta el, kire is számolhatunk. 

Nyilván legvalószínűbbek között Jackson Rathbone szerepel, aki a 100Monkeys-ban már bizonyította tehetségét, és felmerül Rob neve is, akinek munkáit az Alkonyat filmzenéi között már meghallgathattuk. 


VAGY [így szól az írás] még az is előfordulhat, hogy tévúton járunk és Kellan Lutz és Taylor Lautner dobnak össze mondjuk egy izgalmas rap számot. [igen, ez valószínű: a nászutas, és a szülési jelenethez is egy dögös rap szám passzol. Köszi, Sugarscape!!]

- Mindig úgy tekintek a Hajnalhasadás 1-re, mint Cathrine Hardwicke filmjének folytatása - mondta Bill Condon az MTV-nek. - Sok minden, ami akkor [az Alkonyatban] kezdődött el, itt kerül lezárásra. Szerintem észre fogjátok venni, mennyi stílusbeli dolog utal majd vissza erre a filmre, mintegy főhajtásként.

Ez azt jelentené, hogy ismét RPattz-et hallhatjuk a filmzenék között? Mindenesetre Cartell Burwell, aki az Alkonyat score-ját is írta, visszatér a Hajnalhasadás 1-re, úgyhogy jóeséllyel újra hallhatjuk Bella altatóját. 


Aki pedig nosztalgiázni szeretne, annak beszúrok egy Never think-et, Let me sign-t és egy altatódalt is, ha már szóba került.
Ti mit gondoltok? Kit hallanátok szívesen a készülő film alatt??

Never think


Let me sign:


Bella's lullaby (zongorás):

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése