2011. augusztus 1., hétfő

ARENA - Killing game - előzetes Kellan Lutz-cal

A Killing Game-ről már olvashattunk párszor, de annyira nem volt szem előtt a film - mindezidáig - hogy néha nem is voltam biztos abban, hogy valóban lesz belőle valami. Nos, most egyre inkább úgy tűnik, hogy Arena címen lesz majd látható, ám a megjelenési időpontjáról még mindig nem tudni semmit. Viszont kiadtak egy nagyon dögös előzetest belőle. Mielőtt azonban megmutatnám, próbáljuk meg összeszedni, mit is tudunk eddig:

Emlékeztetőül:
A Killing Game [immáron Aréna] akcióthriller, amelynek középpontjában egy olyan világ áll, amelyben férfiak vívnak gladiátor harcot életre-halálra, csak hogy szórakoztassák az online közönséget. 

Kellan még anno az YRB interjúban így mesélt a filmről:
Ez olyasmi lesz, mint egy új Gladiátor, egyfajta utazás. Szóval Sam[uel Jackson] egyfajta modern kori Cézár szerepét alakítja, és egy földalatti, titkos, élet-halálra menő harci játékot irányít. Engem elrabolnak, és ide hurcolnak, hogy életre-halálra harcoljak, szóval ez nekem nagyszerű lehetőség volt arra, hogy bekerüljek az akciófilmek birodalmába, amire mindig is vágytam! 

A filmben Nina Dobrev alakítja a Kellan által alakított David Lord karakterének feleségét, és korábban így nyilatkozott Kellanről:
- Kellan igazán jó munkát végez ebben a filmben, amint arra már az 'Alkonyat' filmekből következtethetünk, ez igazán az ő világa, és az emberek nagyon kellemesen meg fognak lepődni és igazán lelkesek lesznek, hogy egy ilyen nagy szerepben láthatják őt.

Volt már egy still is a filmből:



Most pedig íme az előzetes:


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése