2011. augusztus 12., péntek

Jackson jótékonykodik

Mint tudjuk, a srácok gyakran megtalálják azokat a lehetőségeket, amikor segíthetnek, így történt most Jacksonnal is:

A színész és zenész Jackson Rathbone nem ért egyet azzal, hogy kaliforniai otthonában és országszerte lecsökkentik a művészeti oktatásra szánható pénzösszegeket. Éppen ezért csatlakozott B.B. King-hez, Slash-hez, Bonnie Raitt-hez, Ziggy Marley-hez és még másokhoz a Honorary Board of Directors of Little Kids Rock-hoz [~ A zenész kissrácok tiszteletbeli igazgatósága (??)], amely az amerikai állami iskolákat hangszerekkel való felszerelésben és tanár továbbképzésben támogató vezető nonprofit szervezet. 
Rathbone, aki legnagyobb sikerét az Alkonyat sorozat Jaspereként érte el, jelenleg pedig együttesével a 100Monkeys-zal turnézik, azokat a gyerekeket szeretné támogatni, akiknek nincs lehetőségük arra, hogy művészeti foglalkozásokra járjanak. Ekkor talált rá a Little Kids Rock-ra.

- Nagyon csodálatos ez a szervezet - nyilatkozta. - Rengeteg olyan gyerek van a belvárosi iskolákban, akinek nincs meg a lehetősége arra, hogy zenét tanuljon, és szerintem ez így nincs rendjén.

Rathbone ezért az Alkonyat forgatókönyvének egy eredeti, dedikált példányát ajánlotta fel árverésre. 
Mielőtt filmes karrierje elkezdődött volna, Rathbone sokszor költözködött, így sokat láthatott a világból. Az így szerzett tapasztalatait osztotta meg a Little Kids Rock alapítójával és ügyvezető igazgatójával, David Wish-sel, aki maga is hasonlóképp nőtt fel. 

- Köztem és Jackson közt az a legnagyobb hasonlóság, hogy mindketten arra törekszünk, hogy visszajuttassuk a zenét oda, ahová az tartozik - a régi iskoláinkba - mondta Wish.
Rathbone ezen kívül abban segít, hogy felhívja a figyelmet mindarra a munkára, amelyet a Little Kids Rock végez, és hogy országszerte újjáélessze és helyreállítsa az állami oktatásban is a zenei nevelést. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése