2012. március 6., kedd

Jackson kiszáll a 100 Monkeys-ból

Fordítom a 100 Monkeys hivatalos sajtóközleményét/levelét(?). Kicsit személyes - ám emiatt meleg hangulatú - írás lett ez, a benne foglalt hírek ellenére is.

Helló srácok, a 100 Monkeysnak van pár híre számotokra. Magánéleti okokoból és pályafutásuk miatt, jóbarátaink Jackson Rathbone és Jerad Anderson a jövőben nem kívánnak részt venni aktív tagként a bandában. Mindkettőjüket szívből szeretjük, és minden jót kívánunk nekik, és bármikor szívesen látjuk őket, ha bármely jövőbeli koncertünkre be szeretnének ugrani, vagy részt szeretnének venni a stúdiómunkákban. A nagylemezek, turnék és egyéb projektek elmúlt négy éve fantasztikus volt, és az örökség, amit maguk után hagynak, mindig emlékeztetni fog rájuk minden jövőbeli cselekedünk során. A legjobbat kívánjuk nekik jövőbeli munkáikhoz és azokhoz a nagyszerű dolgokhoz, amelyek várnak rájuk.

Ben Johnson, Ben Graupner és Lawrence Abrams továbbra is folytatja a 100 Monkeys-ban, és tovább dolgoznak következő kislemezük, a 'City of Bones' március 12-i megjelenésén, és a számos koncerten, amelyeket áprilistól kezdődően láthatnak a rajongók Los Angelesben, San Diegoban, San Franciscoban és Las Vegasban. Ezeken a koncerteken még öten lépünk színpadra, és hamarosan bejelentjük a kísérő zekearok nevét is.

Nehéz megfogalmazni, mennyire szeretünk mindannyiótokat. Hatalmas megtiszteltetés, hogy elnyertük támogatásotokat és bátorításotokat az évek során, és ezt mindannyian teljes szívünkből köszönjük. Bízunk benne, hogy még sok-sok koncert, lemez, videó, könyv és csak a Jó Isten tudja, mi jöhet még, és reméljük, hogy mindezt megoszthatjuk azokkal, akik a legfontosabbak nekünk: vagyis veletek! 

Szeretettel, a 100 Monkeys

Jackson meg. Kész. :-D
Twitter fotóját biztosan sokan láttátok már, de a duma, amit hozzáfűz, az mindent visz:
Soha nem gondoltam volna, hogy Twitterverzumba egy péniszt ábrázoló képet fogok feltölteni, de... íme!

2 megjegyzés:

  1. Szia!
    Teljesen kiakadtam ezen a híren, nem elég, hogy egy ilyen nőtől lesz gyereke, de még a zenekart is otthagyja...na mindegy remélem nem fogja megbánni!
    Puszi
    Julcsi

    VálaszTörlés
  2. Amennyire én értelmezem, bármikor visszamehet, ha úgy gondolja. A zenekart meg Jerad is otthagyja, amúgy így két ember kiesésével kb vége is lesz. Főleg, ha belegondolunk, hogy volt egy - szerintem komolyabb - réteg, aki Jackson miatt érdelkődött irántuk. Meglátjuk! Jackson meg nagyfiú, tudja, mire van szüksége :)

    VálaszTörlés