2012. március 18., vasárnap

Kellan szülinapi bulija az Abbot + Main-nél

Kedvenc divatdiktátorunk idén divatcégénél szülinapozott. Brutális méretű tortával, marcipán pólóval és nagyon tré szerelésben, de ezzel kapcsolatban majd Ti (is) megmondjátok a tutit :) Én jelenleg nem tudom eldönteni, hogy a felső + póló + zakó kombináció rosszabb, vagy a sapi. Azért íme pár kép:








6 megjegyzés:

  1. Jaj, Kellan ez most nem jött össze :/ Nekem se a zakó, se a sapi nem jön be. Ettől még az is jobb lett volna,ha csak a farmernadrágban + a pólóban megy el :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na, én is így gondolom.
      Amúgy legalább rájöttem, hogy odaát a HG-n miért Liam fotósorozata jön be Neked is jobban. :) Kicsit emlékeztet Kellanre a srác, stílusában :)

      Törlés
    2. Igennn :D Valóban véltem felfedezni hasonlóságokat Liam és Kellan között :)). Liam nagyon szexi (oké, tudom, hogy nem ez lesz a legfontosabb dolog az ÉV trilógiával kapcsolatban, de emellett nem tudok nem elmenni :P) Egyébként Josh nem az a pasi, aki amúgy bejönne, viszont van egyfajta pozitív kisugárzása, ami miatt kedvelem. Amikor Peeta bőrébe bújik, akkor meg pláne :D Én már alig várom, hogy lássam a két srácot szélesvásznon :D És természetesen Kellant is novemberben (jaj, de messze van még az :/)

      Törlés
  2. Hát lányok csak egyet tudok érteni veletek. Már a bőrzakótól is frászt kaptam, (emlékszem egyszer ugyanilyen nadrággal viselte, fújj!!!, az se jött be.) Aztán alatta a zöld póló,alatta meg barna? És a cipője? Gondolom nagyon szeretheti, mert egy csomószor viseli.
    Talán még ezek se zavarnának annyira, bár ha valaki annyit hangoztatja, mint pl. Kellan mostanában, hogy mennyire érdekli a divat, és fölülrá a saját kollekcióját reklámozza éppen, akkor miért nem ahhoz igazodva öltözik? Pl. a világoskék póló ellen, amit nemrég egy fotót láttam rajta semmi kifogásom nem lenne.
    De a sapit nem értem. De komolyan, a haja már elég rendesen megnőtt, legalábbis a pár napja készült képek szerint. A Bloomingdale's szerintem nem lehet huzatos se. De ha már annyira szüksége volt rá miért pont egy ilyen előnytelen, és bocs, de ocsmány darabot húzott a fejére?

    VálaszTörlés
  3. De azért ezt a divatdiktátor tortát megkóstolnánk, ugye? ;)

    VálaszTörlés
  4. De még mennyire.
    .
    .
    .
    A divatdiktátorral együtt :)
    .
    .
    .
    Imádom a marcipánt.
    .
    .
    .
    Legalább annyira mint Kellant.

    VálaszTörlés