2012. február 25., szombat

Jackson az Alkonyat 6. részéről és az Éhezők Viadaláról

Szülői szerepre készül és a 6. Alkonyat filmről pletykálnak, Mr. Jackson Rathbone nagyon elfoglalt tehát mostanában. Így aztán, amikor az Eonline szerkesztője az 'Elveszett' című film premierjén összefutott a Jaspert alakító színésszel, feltétlenül meg kellett kérdeznie, hogy a következő Alkonyat filmben is szerepelni fog-e, illetve, hogy mi a véleménye az Éhezők Viadala körül kialakuló felhajtásról.

- Ideges vagyok a gyakorlati dolgok miatt... az egyik legnagyszerűbb dolog lesz az életemben, hogy apa lehetek, amelyet valaha is remélhettem. - áradozott a színész.
Aranyos látni, hogy Jackson ideges egy csöppet. De vajon hogyan tudták meg a hírt?
- Együtt voltunk, amikor kiderült, nagyon izgatottak lettünk - árulta el, illetve arról is beszélt, hogy vannak már nevek a tarsolyukban, de még nem szeretnék elárulni azokat.

Az Alkonyat 6. részéről azonban volt véleménye a színésznek, amelyet meg is osztott az újságíróval:
- Érdekes, attól függ, mihez kezdenek a sorozattal. - magyarázta. Majd azzal folytatta, hogy akkor venne csak részt a folytatásban, ha izgalmas anyagból dolgozhatna: - Az egyik legjobb buli az volt az Alkonyat-sorozat során, amikor beleáshattam magam Jasper háttértörténetébe. Úgyhogy, ha ez lenne a lehetőség, akkor benne lennék!

Nos, Robert Pattinson úgy gondolja, túl idős lenne már egy Alkonyat filmhez, azonban Jasperrel még számolhatsz, Stephenie Meyer! Már csak Greene-t kell rávenni a projektre.

Mielőtt azonban az Alkonyat 6. része a mozikba kerülhetne, a közeljövőben Az Éhezők Viadala lesz az, amit feltétlenül meg kell nézni, így aztán megkérdeztük Mr. Rathbone-t, mit szól az összehasonlításokhoz:
- Rengetegen várják izgatottan [Az Éhezők Viadala filmet]. De hogy őszinte legyek, én nem ismerem annyira... ők tényleg éhesek? Mondjuk ez olyasvalami, amit Jasper biztosan megértene. - viccelődött.
Rendben, ezek szerint Jackson nem retteg attól, hogy Az Éhezők Viadala lenyúlná az Alkonyat sikerét. Sőt, habozás nélkül vágta rá, hogy ki nyerne egy szélesvásznú csatában Kristen Stewart és Jennifer Lawrence közül: - Mindenképpen Kristent mondanám!
Forrás

Jacksonról képek is készültek az eseményen:


Még több kép a JRO galériájában

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése