2012. március 10., szombat

Rob, a rosszfiú

Rob Pattinson az aranyos és érzékeny Edward Cullen szerepének Alkonyatban történő alakításával nyerte el hírnevét, ám az omg! nemrégiben felfedte, hogy Roberttől a rosszfiúság sem áll távol. Ajjaj!

A nagyszerű színész csak az omg!-nek árulta el, mit is csinált hamarosan bemutatásra kerülő filmjének forgatása alatt, amivel igencsak ledöbbentette a magazin szerkesztőit.
- Szerettem piálni meg verekedni Budapesten - mondja nevetve, amit a lenti videóban azonnal csekkolhattok is.

A magazin szerkesztői szerint Robert a karakterére célzott, és azokra a jelenetekre, amelyeket a magyar fővárosban rögzítettek [A kérdés a videóban valami olyasmi, hogy "Rosszalkodott-e" a Bel Ami forgatása _során_?], de az is lehet, hogy arra ezeket a forgatás után csinálta.
A cikk szerzői remélik, Rob csak hülyítette őket.

Aztán a beszélgetés folytatásában Robnak arra kellett válaszolnia, mi vonzotta ezen legújabb filmjének szerepében és hogy miben különbözik ez az Alkonyattól?
- Fárasztó volt megpróbálni mindent összeegyeztetni [a filmben]. - mondta Robert.
- A Bel Ami mindentől nagyon különbözik. Minden színész, aki megjelent a forgatáson, ki volt akadva azon, hogy a karakteremet, George-ot senki nem osztja ki.

A következőkben színésznő társairól kérdezik Robertet. Mint tudjuk, három főszereplőtársa is volt Uma Thurman, Christina Ricci and Kristin Scott Thomas személyében, akik mind nagyon szoros kapcsolatba kerültek Roberttel, ami miatt a magazin szerkesztői nagyon készek voltak.
Robert elmondja, hogy a hölgyek nagyon különbözőek, abban viszont hasonlítanak egymásra, hogy mind nagyon erős személyiségek, hosszú karrierrel a hátuk mögött, így aztán pontosan tudják, hogy akarják intézni a dolgaikat.

Íme a videó Robbal (meg némi háttéranimációval az omg! által, alig gáz, de ez van.):

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése