2012. február 4., szombat

Peter, az édesszájú

Kedvenc doktorbácsink már nem először bizonyítja édességek iránti szenvedélyét, hisz az ellen sem tiltakozott hevesen, amikor a Wonka cég árasztotta el házát édességekkel.

Ezúttal Peter egy édességgyárban töltött el egy estét, amellyel kapcsolatban egy cikket is találtam, illetve tömérdek mennyiségű képet.

Peter Facinelli egy vörös bársony fagylaltkelyhet fogyaszt élvezettel a Sugar Factory kávézójában:


Az Alkonyat családfőjét alakító Peter Facinelli egy fiús hétvégét töltött Las Vegasban, ennek során [múlt] szombat estéjét vacsorával, iszogatással és egy kis édességgel dobta fel a Sugar Factory America Brasserie nevű helyen. 

Facinelli, aki Dr. Carlisle Cullen szerepét alakítja az Alkonyat sorozatban, mediterrán salátát fogyasztott grill csirkével, vöröshagymával, kalamata olívabogyókkal, paradicsommal és vegyes zöldséggel. A helyes színész elmondta, hogy az étel "kellemesen ízletes" volt, és hogy "Finomabbat nem is ehetett volna".

Az egészséges vacsora után Peter engedett a kísértésnek és egy kis dekadens vörös bársony fagylaltkehellyel és az étterem ajánlásával választott Berry Bliss koktélkehellyel kényeztette magát. 


Facinelli, akinek három lánya van, felesége pedig a Hollywood-i férfiak által is kedvelt Jennie Garth, úgy döntött, lányait is elrontja, ezért felkereste az édességgyár kis áruházát is, ahol olyan édességeket keresett, amelyeket lányainak vihetett haza ajándékként. A színész vitt a lányoknak Sugar Factory dzsekit, pólót és atlétát, de édességeket, gumicukrot és plüssállatokat is.

Facinelli, aki a régi édességekért is rajong, izgatott volt, amikor a Razzles szőlőcukrot, és amikor kezébe vett egy doboz gyümölcsös ízesítésűt belőle, elmondta, hogy gyerekkora óta nem látott ilyet. Peter a cigirágót is nagyon kedvelte, elmondása szerint az volt az igazi klasszikus kedvenc.

Facinelli megköszönte a Sugar Factory házigazdáinak a kedves vendéglátást, amikor elhagyta a helyszínt hogy folytassa szombat esti kiruccanását haverjaival.
Cikk innen

Még pár kép:




Képek és még több: A FacinelliLatinon

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése