2012. február 5., vasárnap

Kellan itt, Kellan ott

A héten Kellan mindenféle rendezvényeken jelent meg, illetve ha már megjelenés, akkor azt is érdemes megjegyezni, hogy a főszereplésével játszódó A Warrior's Heart című film DVD-verziója is megjelent a héten:


Ami amúgy azt is jelenti, hogy hamarosan lehet, hogy felirat is előkerül (majd utánanézek), viszont ezúttal nem ígérek gyors fordítást, mert Éhezők Viadala fronton is pörgés van... Viszont túl jó a film ahhoz, hogy ne értsük... Majd meglátom, mit tehetek az ügy érdekében.

Aztán szintén a héten jelent meg cikk arról, hogy Kellan lerótta tiszteletét azon háborús veteránok előtt, akik a japánok Pearl Harbournál történt támadása során vesztették életüket, ezért Kellan múlt hét végén (január 29-én) Hawaii-ra utazott. 
Az Alkonyat szívtiprója eredetileg egy amerikai focibajnokság rendezvényére utazott Honolulura, ám úgy döntött, áldoz egy kevéset a történelem oltárán is, ezért útba ejtette a Hawaii haditengerészeti támaszpontot, ahol a 2. Világháborúban a japánok támadása történt. 
Lutz elismerte, hogy nagyon nagy hatással volt rá a látogatás. 
Twitterén így fogalmaz: Első alkalommal voltam Pearl Harbourban, ami nagyon mélyen megérintett. Mély tiszeteletemet fejezem ki a katonáknak, akik életüket áldozták azon a napon, de mindenki más előtt is, aki valaha is katona volt, vagy most is az. 
Aztán persze nem maradt ki a focimeccs sem, amelyre való meghívásának megköszönését szintén twitter üzenetben fejezte ki.

Egy sokkal kellemesebb rendezvényen is megjelent Kellan, ezt már ezen a héten pénteken, amikor is az Audi által támogatott Super Bowl partyján vett részt Indianapolisban. Erről a rendezvényen való megjelenésről képi anyagaink is vannak:



Képek innen és innen

ITT pedig egy videóanyagot is találhattok, amelyen Kellan ezen a rendezvényen beszél :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése